Gå med i Sveriges starkast växande skyltkedja

Om jobbet

Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Vi växer med kontor över hela landet och marknaden är fortfarande långt ifrån mättad! Med Skyltställets säljportfölj i ryggen så finns inget stopp. Vi tillverkar och förmedlar högkvalitativa skyltprodukter till alla typer av företag och till marknadens bästa pris.

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av skyltar som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand med en obeprövad affärsidé.

Att samarbeta med oss enligt franchisemodellen innebär att du använder vår affärsidé mot en avgift. Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom organisationen. Med oss får du arbeta med ett framgångsrikt affärskoncept. Med den gemensamma marknadsföringen, forsknings- och utvecklingsteamet och en av skandinaviens modernaste och största produktionsanläggningar kommer du snabbt igång. Stordriftsfördelarna ger goda marginaler och god långsiktig lönsamhet.

Utbildning leds och genomförs av erfarna medarbetare - allt i en takt anpassad för dina förkunskaper. Efter genomförd utbildning står du redo att ta dig an ditt företagande och din försäljning i din region och Skyltstället står alltid beredda att hjälpa dig vid eventuella frågor.

Största fördelarna med Skyltstället som koncept:
  • Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
  • Det är ett lågt risktagande
  • Du har en mycket bred säljportfölj
  • Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
  • Du får god hjälp med marknadsföringen
  • Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
  • Du får ett fritt och omväxlande arbete
  • Du kommer snabbt igång med din verksamhet
Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av Skyltstället!

Skyltstället är skyltbranschens starkast växande kedja. Fördelarna för dig att ansluta till Skyltstället är enorma. Som franchisetagare säljer du alla typer av skyltprodukter till alla typer av företag. De gör att du har en bred säljportfölj med högkvalitativa skyltprodukter till mycket fördelaktiga priser. Allt detta för att du skall ta stora marknadsandelar i din region.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Franchise
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Kontakt

Mejla eller ring Samuel Eriksson, 070-236 02 88

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Skyltställets produktion är en av Skandinaviens största med en maskinpark som täcker det mesta. Som exempel så tillverkar Skyltstället bilemblem till några av världens största bilmärken. Inom Skyltstället så arbetar också ett Forskning & Utvecklingsteam för att ständigt utveckla våra produkter och tillverkningsprocesser. Detta för att Skyltstället skall arbeta så effektivt som möjligt och att vi alltid skall ligga i framkant kring nya innovativa lösningar. Skyltning är vår passion.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var