Fordonsmekaniker till RA Motor AB

Om jobbet

RA MOTOR är en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai och Subaru, samt en av områdets större aktörer på begagnade bilar. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten. På vår nya moderna verkstad är vi idag tolv mekaniker fördelat på två skift.

Vi söker nu en fordonsmekaniker med några års erfarenhet som bilmekaniker/fordonstekniker. Du kommer i första hand att jobba med service, felsökning och reparation på märket Subaru. I tjänsten förekommer även övriga arbeten på andra märken. Löpande mekanikerutbildningar förekommer under anställningen. Arbetstiderna är mellan 7.00-16.00.

Kompetenskrav
Ett krav för tjänsten är att du har en dokumenterad fordonsutbildning, samt en förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten kräver att du talar flytande svenska, samt att du behärskar engelska som vissa utbildningar kräver. Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet och självständighet, men också en förmåga att vara kommunikativ då vi alltid kommunicerar med våra kunder och kollegor. Självklart har du körkort, datorvana samt är en framåt person.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Henrik Hanning på 070-4678482. Din ansökan skickas till henrik@ramotor.se. Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande varefter vi emotser ansökningar snarast.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Företaget är grundat 1992 och ägs av R och A, Robert Bergström och
Anders Enocson. Vi är ett 40-tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 400 mnkr föregående räkenskapsår. Hos oss på RA MotorAB är det personlig service med stort engagemang som gäller.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var