Fordonsmekaniker till Ford-verkstad

Om jobbet

Till vårt kompetenta verkstadsteam söker vi en kunnig och erfaren mekaniker. Som mekaniker hos oss arbetar du med alltifrån enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos och reparation på Ford personbilar och lätta transportlastbilar.

Vi söker dig med ett par års dokumenterad erfarenhet som mekaniker. Du är en självgående mekaniker med stort fordonsintresse och entusiasm för ditt yrke. Tidigare arbetserfarenhet inom Ford samt el- och AC-kunskap är starkt meriterande. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och drivs av att utföra ditt arbete med god kvalité och hög kundnöjdhet.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Modins Bil är ett stabilt och marknadsstarkt företag. Vi erbjuder en familjär och trivsam arbetsplats, ett brett modellprogram och starkt varumärke samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Lina Larsson på 08-409 144 42. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Lina Larsson, 08-409 144 42

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Modins grundades 1909 och är Uppsalas äldsta bilföretag. Sedan 1923 arbetar vi specialiserat med Ford och är idag en av Sveriges största Ford-återförsäljare. Vi säljer hela Fords modellprogram av nya personbilar och lätta transportlastbilar och har en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, reservdelar, rekonditionering samt skadereparationer. Vår målsättning är att genom kunnighet, engagemang och personlig service erbjuda kvalité och 100 % kundnöjdhet.