FMV söker cisternvårdare till Uppsala

Om jobbet

Har du en teknisk gymnasieutbildning? Har du B och CE körkort? Har du Yrkeskompetensbevis (YKB)? Då kan du var den cisternvårdare vi söker! Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Ditt arbete som cisternvårdare

Som cisternvårdare genomför du omfattande och återkommande kontroll av cisterner och rörledningar enligt gällande föreskrifter. Du arbetar i nära samarbete med övrig ackrediterad personal för att effektuera beställda uppdrag.

Våra förväntningar på dig

Du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt Vi ser gärna att du har erfarenhet, enligt ISO/IEC 17020 samt goda datakunskaper, gärna inom LIFT och SAP.

Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift. Vidare har du B och CE körkort samt Yrkeskompetensbevis (YKB).

Du kommer att arbeta tillsammans med andra medarbetare och måste visa hänsyn och respekt till övriga i gruppen, därför krävs det god samarbetsförmåga. Som person har du förmåga att sätta fokus på givet uppdrag och upprätta goda kundkontakter. Du är noggrann och väl medveten om vilka kvalitetskrav som ställs för att följa gällande lagar och regelverk. Vi söker dig som kommer med nya lösningar på uppkomna problem och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Vidare uttrycker du en positiv attityd till ditt arbete. Visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna i ord och handling. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav
  • ADR + tank
  • God fysik och hälsa (Hälsokontroller sker kontinuerligt)
Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Pernilla Källgren-SACO, Göran Stolpe-SEKO och Robert Brännkärr-OFR. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Stephan Anderlund, enhetschef på telefon 070-692 16 64.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Uppsala. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2016-11-03.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se