Flexibel manlig personlig assistent

Om jobbet

Beskrivning av arbetsuppgifterna

Vi söker just nu en flexibel manlig personlig assistent som är intresserad av att arbeta med en funktionshindrad man i Uppasla. Både vardagar och helger, dagtid och kvällstid kan bli aktuell. Vi börjar med en deltidstjänst och med rätt person kan tjänsten utökas. Arbetet handlar om att skapa trygghet åt den funktionshindrade och att hjälpa till med det han vill göra. Du förväntas även hjälpa personen med övriga praktiska saker samt personlig hygien.

Beskrivning av kvalifikationerna

För tjänsten krävs att Du har god fysik och är trygg i Dig själv. Eftersom den funktionshindrade bland annat har balansproblem, måste Du vara fysiskt stark, varför vi helst vill se manliga assistenter. Den funktionshindrade kan inte lämnas ensam och det är av yttersta vikt att Du är ansvarsfull. Du måste vara praktiskt lagd och kunna se själv vad som behöver göras i ett hushåll. Du måste vara lyhörd, ha mycket tålamod och vara genuint intresserad av människor. Det är även viktigt att Du är glad och social och att Du är bra på att stimulera, prata med, underhålla och aktivera en annan människa på ett inkännande sätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, då samspelet med den funktionshindrade själv är A och O i detta arbete.

Då Du kommer att ingå i ett arbetslag runt den funktionshindrade, där alla bidrar till att han alltid har assistans, är det mycket viktigt att Du är flexibel när det gäller arbetstiderna. Vi är även intresserade av vikarier som vi kan ringa till vid behov.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

HRS Personlig Assistans ger personlig assistans enligt ett individuellt upplägg.
Ingen arbetsplats är den andre lik. Assistenter väljs ut efter den funktionshindrades behov, önskemål och livsstil.