Extrajobb som växeltelefonist till välkänt taxibolag

Om jobbet

Nu söker vi trevliga och ansvarsfulla personer för extrajobb som växeltelefonist till ett välkänt taxibolag i Uppsala. Du som söker bör du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller vara studerande. Du ska kunna arbeta dagtid, kvällstid samt helger. Detta är ett roligt och flexibelt arbete. Är du serviceinriktad och kan börja omgående? Sök nu!

Dina arbetsuppgifter

Som telefonist arbetar du med transportbokningar. Det innebär att du svarar och tar emot beställningar i telefon samt bemöter kunderna på ett trevligt och professionellt sätt. Arbetstiderna är dagtid, kvällstid samt nattetid fredag till lördag kl. 22:00-03:00 eller lördag till söndag kl. 23:00-04:00

Din bakgrund

För att passa för jobbet bör du ha en god vana att prata i telefon, inget krav men meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. En god datorvana är viktig då du behöver lära dig olika bokningssystem. Du bör ha minst ett till två år kvar av dina studier alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och kan arbeta som minimum 2 pass i månaden.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är driven, glad, flexibel, professionell, trevlig, social och ansvarstagande.

Ansökningsprocess

För att veta mer om tjänsten ringer du konsultchef Camilo Garcia 072-9889044 eller Maria Lindahl Jacobsson 0729889612
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 45 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.