Extrajobb som Utvecklingsingenjör/laboratorieassistent

Randstad · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Nu söker vi duktiga utvecklingsingenjörer/ laboratorieassistenter till vår konsultpool i Uppsala för extraarbete. Du som söker bör ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av jobb eller studier på minst 50%. Uppdragets start blir i mitten av hösten och förväntas pågå under höst/vinter med eventuell förlängning under vårterminen. Utvecklingsmöjligheter erbjuds i form av utbildning, möjlighet att vara med om nya spännande projekt samt arbeta upp till heltid i perioder. Arbetstider är dagtid och kan med fördel kombineras med studierna. Känner du igen dig i nedanstående profil och är intresserad av arbete hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra kemiska och biologiska analyser, exempelvis spektrofotometrisk och ELISA-baserade metoder. Du kommer att stödja utvecklingsavdelningen och regulatory i att utveckla nya analysmetoder. Arbetsuppgifterna innebär vidare att arbeta i produktion i avancerad renrumsmiljö med högt ställda krav på produktionssäkerhet, noggrannhet och hygien. Vid enstaka tillfällen skall du också på annan ort assistera med handräckning vid tillverkning av cellbaserade läkemedel. En del av arbetet är att utföra analys av slutprodukt från läkemedelstillverkning.

Din bakgrund

Du har biologi/kemikunskaper på lägst gymnasienivå. Det är starkt meriterande om du har en eftergymnasial utbildning och några års yrkeserfarenhet från medicinteknisk/läkemedelsindustri och/eller cellodlings-lab. Meriterande om du har genomgått GMP utbildning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina egenskaper

För denna tjänst krävs det en stor noggrannhet. Då du kommer arbeta som inhyrd konsult där du snabbt måste kunna interagera och samarbeta i nya arbetsgrupper på olika avdelningar så är din sociala kompetens och samarbetsförmåga högt värderad. Är du också en noggrann, ansvarstagande och vetgirig person som uppskattar arbete i högt tempo och med egna ögon kan se var det behöver huggas i så tror vi att du kommer trivas med ditt nya arbete hos oss.

Ansökningsprocess

Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarige konsultchef Camilo Garcia Sanchez 072-988 90 44 eller Maria Lindahl Jacobsson 072-988 96 12
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Randstad

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.