Extrajobb inom lager i Enköping

Om jobbet

Studerar du och vill jobba extra? Vill du ha ett spännande och roligt arbete där du får möjlighet att visa din potential och samla nya erfarenheter? Adecco ger dig nu chansen att arbeta extra under studietiden!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som lagerarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå av orderplock, det vill säga att plocka och packa ihop de ordrar som skall levereras till kund. Det är meriterande är om du har tidigare erfarenhet från lager och gärna även truckkort. Det förekommer tunga lyft och därför är det viktigt med god fysik. Du kommer att arbeta självständigt, men vara del av ett arbetsteam. Du tycker om och tar ansvar för att arbetsuppgifterna blir klara i tid. Du har god vana med datorer och kan lägga i en högre växel när det behövs.

Vem trivs här?

Vi söker dig som studerar eller har annat deltidsarbete på minst 50 % med ett flexibelt schema. Du är målinriktad och lite av en tävlingsmänniska samtidigt som du tycker om ordning och reda och har en hög arbetsmoral. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att samarbeta och se din roll i arbetslaget. Du ser inga hinder i att lära dig nya saker och ta in ny information för att ständigt sträva efter att bli ännu bättre som arbetstagare och person. Du är snabb i tanken och gillar tempo i ditt arbete, du gillar även att hålla dig fysiskt stark och har en god fysik. Du har ett gott uppförande och goda meriter ifrån tidigare arbetsgivare.

Vad erbjuder vi?

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård

Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?

Då ska du skicka in din ansökan med CV som tydligt visar vad du har gjort tidigare och personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten och varför du är rätt person redan idag. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du klickar på ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Enköping
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Helena Torresan, 0171414862

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.