Erfaren Produktionsledare till Smurfit Kappa Pegewell

Om jobbet

Är du en driven och ansvarstagande person som gillar när det händer och kan ta ansvar för att driva en mindre produktionsenhet via ett gott ledarskap? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker vi nu en Produktionsledare till vår verksamhet i Enköping.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som produktionsledare hos oss kommer du att få ansvara för att planera, fördela och leda det dagliga arbetet för dina 8 medarbetare på vår produktionsanläggning i Enköping. I rollen har du fullt personalansvar för dina medarbetare och du ansvarar för att fortlöpande driva och utveckla dem framåt. Genom ett tydligt och coachande ledarskap kommer du att verka för en hög servicegrad till våra kunder, där både arbetsmiljö och säkerhet alltid står i fokus. Du rapporterar direkt till VD.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå tillsammans med några års erfarenhet av arbete som chef inom tillverkning sedan tidigare. Som operativ produktionsledare i en mindre verksamhet kommer det att ställas krav på att du både är en entreprenör och visionär, som också trivs med de administrativa uppgifterna som följer med befattningen. Du är en naturlig ledare som med din coachande och trygga ledarstil både motiverar och entusiasmerar dina medarbetare. Du har förmågan att kunna delegera arbetsuppgifter, samtidigt som du inte har något emot att själv kavla upp ärmarna och hugga i. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och du har en mycket god teknisk förståelse. Flytande svenska och i tal och skrift samt god datavana är ett krav.

Vilka är vi?

Pegewell ingår i ett av Europas största förpackningsföretag, Smurfit Kappa. Vår specialitet är transportförpackningar i små och medelstora serier, i ett av världens mest praktiska och återvinningsbara material: wellpapp. Det som gör oss konkurrenskraftiga stavas service och leveransprecision. I praktiken är vi problemlösare, som hjälper våra kunder att hitta det bästa och mest kostnadseffektiva sättet att transportera och exponera alltifrån böcker och badrum till möbler och mat. Pegewell består av 2 produktionsenheter i Enköping och i Landsbro där även kontoret är beläget.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30 oktober. Har du frågor så kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Lundstedt på tel. 073-684 76 78.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark.

Badenoch & Clark, grundat 1980, finns representerat i 13 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Linda Lundstedt, 073-684 76 78

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget