Entreprenadingenjör till Uppsala

Om jobbet

ByggPartner är ett företag som står med fötterna på jorden. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det. Vi söker nu en medarbetare som kommer att bli en av våra nyckelspelare för en fortsätt tillväxt i Uppsala.

Dina uppgifter

Som entreprenadingenjör i Byggpartner har du en bred funktion och din roll kan se olika ut i olika projekt. Din roll i byggprocessen går från tidiga skeden med planering, upphandling och projektering till inköp, produktionskalkyler, tidplaner, avstämningar och prognosarbete. Du arbetar i nära samarbete med arbetschef, platschef och arbetsledare.

Den vi söker

Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och det vi förväntar oss av rollen som entreprenadingenjör. Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta. Du är affärsmässig och noggrann samtidigt som du kan vara innovativ och komma på nya lösningar för våra kunders bästa. Du bör ha en god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, gymnasieingenjör eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Du har gärna erfarenhet av projektarbete och av ovanstående arbetsuppgifter. Du har arbetat i byggrelaterade it-system och är bekväm med administrativa uppgifter. Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som är Slagkraftig,
Utvecklande, Noggrann och Trygg - SUNT.

Du får bra villkor

Vi förstår att konkurrenskraftig lön och övriga förmåner är viktiga frågor för dig då du funderar över vårt erbjudande. För oss är det är minst lika viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

Välkommen med din ansökan senast 2016-12-09 till ansokan@byggpartner.com märk ansökan med EI Uppsala. För frågor kontakta Mats Lowén Arbetschef 072-090 2608 eller
Kristina Källgren HR-specialist 072-402 8620.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mats Lowén, 072-090 2608

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt byggbolag med rötterna i Dalarna.
Idag har vi kontor i Uppsala, Borlänge, Västerås och Stockholm. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice.
Tillsammans är vi runt 380 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt.
Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön.