Energi- & Driftchef till Håbohus

Om jobbet

Håbohus söker nu en ny Energi- & driftchef med ett brinnande intresse för energi-, teknik- och miljöfrågor.

Det är en spännande tid på Håbohus. Företaget befinner sig i en expansiv fas med flertalet nybyggnationsprojekt på gång. Exempelvis planeras det för ett 17-våningshus, helt i trä, vilket kommer att bli ett av de högsta i världen. Utöver nyproduktion pågår ett löpande energieffektiviseringsarbete av de befintliga fastigheterna. Håbohus strävar efter att ligga i framkant inom energi- och miljöfrågor och arbetar aktivt med att minska fastigheternas energianvändning. Som ett led i detta arbete har Håbohus investerat i solceller och elbilar men även ny teknik som skapar incitament för hyresgästerna att spara energi.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Energi & driftchef ansvarar du för företagets energi, miljö- och driftarbete. Du leder det löpande driftarbetet, avseende värme och ventilation, och följer upp fastigheternas energianvändning regelbundet. Till din hjälp har du kunniga och intresserade medarbetare som stöttar och hjälper dig. I tjänsten ingår det budget och personalansvar och ett nära samarbete med övriga medlemmar i företagets ledningsgrupp. Du kommer att agera projektledare i olika spännande projekt och vara drivande inom företagets miljöarbete tillsammans med miljöadministratören.

Din profil

Vi tror att du som söker denna tjänst har ett stort intresse för teknik och energi. Även miljöfrågor ligger dig varmt om hjärtat. Du har en teknisk bakgrund och lätt att förstå tekniska system, så som värme- och ventilationssystem för fastigheter.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, exempelvis Civilingenjör Energisystem.

Nya projekt och mål ser du som spännande och motiverande utmaningar. Med en stark framåtvilja ges du möjligheten att formulerar egna projekt och driver dem från start till mål tillsammans med dina kollegor. Du har en förmåga att arbeta strukturerat, analytiskt och systematiskt men även att tänka utanför boxen och se nya lösningar. Med en positiv anda har du lätt att samarbete och ta dig an nya, spännande uppgifter hos Håbohus.

Om Håbohus

Håbohus AB är ett aktivt bostadsföretag i Bålsta. De har ca 1400 lägenheter och lokaler centralt i Bålsta. Förutom bostäder och vårdboenden har de även kommersiella lokaler som t.ex. gym, restaurang och bank. Håbohus bygger samt säljer även lägenheter för att utveckla bolaget och orten. Merparten av dess bestånd är renoverat, fokus ligger därför på nyproduktion och att effektivisera befintligt bestånd. Håbohus jobbar målinriktat med mål inom flera områden, bla. kundnöjdhet, miljö, energi och ekonomi för att bli en bättre, effektivare och mer resurssnål hyresvärd.

Håbohus kontor ligger centralt i Bålsta med gångavstånd till pendeltåg och nås enkelt med kollektivtrafiken.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Håbohus med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Lundgren, telefonnummer: 076 3092000 eller via mail: lena@isakssonrekrytering.se.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Sökord för att hitta tjänsten: Energicontroller, Energikonsult, Teknisk chef, Teknik chef, Driftchef, Miljöchef, Miljösamordnare, Energiansvarig, Energiingenjör, Teknisk förvaltare, Projektledare Energi, energy system, Stockholm, Uppsala, Enköping
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 jan

Om företaget