Elektronikmontör med produktionserfarenhet sökes till Uppsala

Om jobbet

Nu söker vi söker duktiga och drivna elektronikmontörer för ett långt heltidsuppdrag i Uppsala med start vid årsskiftet. Vi söker dig som har erfarenhet inom produktionsarbete och montering av elektronik & elektromekanik med inslag av rör- & kablagemontering. Arbetet utförs på vardagar, dagtid.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet går ut på att tillverka olika moduler och rack i en produktserie som används främst vid mätning av partiklar i luft och gas. Du kommer att montera olika elektroniska och elektromekaniska komponenter samt rör och kablage i diverse chassin. Produktionsarbetet innebär montering, manuell avsyning, testning, lödning, dokumentation och enklare administration mm. Du kommer också att jobba kontinuerligt med förbättringsarbetet för att effektivisera produktionen. Kunskap inom styr & reglerteknik, pneumatik och vakuum finnes mycket meriterande.

Din bakgrund

Du som söker har ett intresse för teknik. Du gillar att skruva, har bra ordningssinne och fingertoppskänsla för dem delar som kräver detaljprecision. Du har relevant utbildning inom teknik & elektronik på minst gymnasienivå samt erfarenhet inom produktion. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning inklusive elektronikscheman och mekaniska ritningar. I övrigt är du van att jobba mot att möta milstolpar och är kvalitetsmedveten i din leverans.

Dina egenskaper

Personen vi söker är nyfiken, lättlärd, driven och noggrann. I arbetet är du prestigelös, kommunikativ och självgående. Du jobbar strukturerat och klarar av att planera ditt eget arbete.

Ansökningsprocess

Vill du veta mer om tjänsten? Ring Camilo Garcia - 072-9889044. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Elektronik
Kontakt

Mejla Randstad

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.