Elektriker till Uppsala

Om jobbet

Nu expanderar verksamheten och vi söker nu en:
Elektriker till Uppsala

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med både med service- och större entreprenadarbeten. Dina främsta arbetsuppgifter blir installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Du kommer självständigt att planera, samordna och utföra olika uppdrag och övrigt underhåll åt kunder.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Arbetet innebär en tät kundkontakt vilket förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Vidare är körkort och svenska i tal och skrift krav.

Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men kan även arbeta i grupp. Därtill är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett strukturerat företag där det finns stora möjligheter till mycket delaktighet och frihet i din roll som elektriker. Vi har högt i tak och en bra stämning som vi vill dela med dig. Andra förmåner är bil, telefon och friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Jenniefer Berg, 08 510 662 01

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Galore Electro AB är en komplett teknikleverantör inom konsultation, projektledning, installation, service och underhållning av El, Tele, Data och Säkerhet inom alla kundsegment. Företaget grundades 1999 av nuvarande ägare och är idag 36 anställda. Vi arbetar enbart åt företag såsom kommun, landsting och stora byggföretag. Galore är medlemmar i EIO samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var