Electrical designer till AQ-M Tech

Om jobbet

Har du läst en gymnasieutbildning med inriktning el eller jobbat några år med elteknik och vill förbättra världen genom att bidra till en bättre sjukvård? Vill du ha en tjänst på en arbetsplats med härlig stämning och möjlighet till flextid? AQ M-Tech söker nu en ny medarbetare till sitt team i Uppsala! Sök tjänsten omgående då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AQ M-Techs räkning en Electrical designer med start omgående för att utöka teamet i Uppsala med ytterligare personer. Detta då efterfrågan på deras produkter ökar och företaget expanderat i och med en sammanslagning med Anton Johanssons Rostfria Verkstad AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AQ:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AQ M-Tech. AQ:s intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Electrical designer kommer din huvudsakliga uppgift vara att konstruera och rita elscheman i AutoCAD samt bygga, montera och koppla elektriska sladdar i apparatskåp som främst används inom sjukvården. Vidare kommer du ha kontakt med AQ M-Techs kunder för att på bästa sätt kunna möta deras behov. Tjänsten är en delad roll på 50% electrical designer och 50% elskåpsmontör. För dig som vill växa i rollen och utvecklas inom eldesign finns det stora möjligheter att rollen går till en fullständig electrical designer-tjänst.

Du kommer exempelvis att:
 • Rita elscheman i AutoCAD
 • Montera apparatskåp med hjälp av handverktyg
 • Koppla kablar enligt ritning
 • Skriva 0-nummerlistor för kabeldragning
Tjänsten erbjuder flexibel arbetstid mellan klockan 07.00-09.00 på morgonen och klockan 16.00-18.00 på eftermiddagen, med en arbetsdag som omfattar 8 timmar. Du kommer att arbeta i ett tajt team med bra sammanhållning och de som arbetar där trivs väldigt bra. Inledningsvis kommer du att få gå bredvid Projektansvarige som kommer att coacha dig gällande arbetsuppgifter, kunder, arbetsmiljö, säkerhetsrisker, etc.

Vi söker dig som
 • Har läst en gymnasieutbildning alternativt en YH-utbildning med inriktning el
 • Har erfarenhet av att montera elskåp av olika slag
 • Har god erfarenhet av CAD, gärna AutoCAD
 • Kan handskas med vanliga verktyg som t ex hammare, borrmaskin mm.
 • Har b-körkort, då man ibland behöver använda tjänstebil
Det är meriterande om du har erfarenhet av att läsa el-scheman och ritningar, har erfarenhet av att skriva 0-nummerlistor.

Som person är du stresstålig, noggrann och du lägger stort fokus på kvalitet. Du kommer att ha en del kundkontakt och det är därför viktigt att du utan problem kan föra dig i sociala sammanhang och ge ett gott intryck som även speglar företaget på ett bra sätt. Du är ödmjuk och bidrar till att bibehålla en redan god atmosfär.

AQ M-Tech arbetar under ledorden We are reliable vilket innebär att man håller vad man lovar och att man är förtroendeingivande.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

AQ M-Tech är ett företag som arbetar med produktion av bland annat elskåp, kablage, formgjutning samt plåtbearbetning och de har sedan starten 1986 specialiserat sig på kundanpassade tekniklösningar. Deras affärsidé går ut på att utveckla, tillverka och montera komponenter och system till krävande industrikunder, samt att med deras åtagande för Total Kvalitet göra sina kunder till långsiktiga samarbetspartners.

Nyligen har AQ M-Tech förvärvat Anton Johanssons Rostfria Verkstads AB för att kunna erbjuda sina kunder kompletta enheter med både elektronik och mekanik. De är stolta över att arbeta med att varje dag förbättra världen och hjälpa människor genom att bygga produkter som bidrar till en bättre sjukvård.

PÅ AQ M-Tech får du arbeta i en lättsam och trevlig miljö tillsammans med kollegor som har bra sammanhållning.