Ekonomiassistent på deltid till teknikföretag i Uppsala!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 20 dec

Om jobbet

Är du i behov av ett deltidsarbete och är redo för nya utmaningar? Har du teoretisk kunskap inom ekonomi och vill utvecklas praktiskt? Då har vi på Adecco Student ett uppdrag för dig!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent hos vår kund i Uppsala kommer du att vara en del av ekonomiavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara scanna fakturor, genomföra banktransaktioner, hantera kundreskontran och dagligen genomföra avstämningar i det interna systemet. Det kommer även tillkomma andra administrativa arbetsuppgifter när dina huvudsakliga uppgifter är avklarade.

Om dig
Vi söker dig som har administrativ erfarenhet och värdesätter att du är serviceinriktad och flexibel. Du ska ha ett intresse för att lära dig nya system och gilla att ta dig an nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent ska du ha lätt för att strukturera upp ditt arbete och ha ett sinne för ordning och reda. Vi söker dig som söker ett jobb för ett längre perspektiv, som framöver har intresset att rollen utvecklas i arbetsområden så väl som omfattning.

Om anställningen
Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och du kommer att arbeta på timmar 2-3 dagar i veckan. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Sixtensson, anna.sixtensson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Anna Sixtensson, 08 598 981 56

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.