Ekonomiadministratör med erfarenhet av redovisning

Poolia ekonomi · Ekonomi · 18 dec

Om jobbet

Till en av våra kunder i Uppsala söker vi just nu en ekonomiadministratör med erfarenhet av redovisning. Uppdraget är på heltid och beräknas starta i januari 2017.

För tjänsten kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med ekonomiadministrativt arbete som bland annat löpande redovisning, uppföljning och analys. Du kommer även att medverka vid budget- och bokslutsarbete. En viktig del i arbetet är att ha en stöttande roll i ekonomiska frågor.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomiområdet eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av statlig ekonomistyrning samt att administrera EU-projekt.

Som person är du initiativtagande, ansvarsfull och har en känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och har inga problem med att själv göra prioriteringar. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.