Duktiga lagerarbetare till långsiktigt uppdrag sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För uppdrag hos vår kund i Enköping söker vi nu lagerpersonal med start omgående.

Arbetet består av vanligt förekommande uppgifter på ett lager så som orderplock och packning av varor samt hantering av in- och utleveranser.
Arbetstiderna är skiftande, vilket innebär att arbetet är förlagt till både dagtid och kväll, måndag-fredag.

Som anställd hos Uniflex får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder.

Det är meriterande för tjänsten om du har:
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete med handscanner
  • Truckkort
  • B-körkort samt tillgång till egen bil
Personliga egenskaper

För att passa till denna tjänst bör du som person vara positiv och ordningssam till sättet samt trivas med att arbeta i ett högt tempo. Vidare bör du vara engagerad och flexibel samt ha lätt för att samarbeta med andra såväl som självständigt arbete.

Lön:
Enligt avtal

Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kommer att tillsättas så snart vi funnit rätt person!
Ansöker gör du via vår hemsida www.uniflex.se
Jobbfakta
Ort
Enköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.