Duktig fastighetstekniker till Uppsala

Om jobbet

Nu söker vi en duktig fastighetstekniker för ett långsiktigt heltidsuppdrag med möjlighet till direktanställning hos vår kund som är ett av Sveriges största bostadsbolag. Arbetstiden är vardagar mellan kl 7-16. Start omgående enligt överenskommelse. Vänta inte med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är mycket omväxlande, i ditt ansvar ingår att jobba med drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Du kommer att åtgärda felanmälningar, utföra ronder och besiktningar samt sköta en del av administrationen kring detta. Du jobbar främst individuellt men det finns ett gott stöd att få från kollegor, förvaltare och tekniker. Daglig kontakt med en mångfald av kunder och leverantörer utgör en stor del av ditt arbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av underhållsarbete av fastigheter samt är utbildad tekniker inom lämpligt område.Du är händig, teknisk lagd och van att hantera felanmälningar samt kundärenden. I övrigt har du en god datorvana samt en genuin känsla för kundservice Du är tydlig i din kommunikation på både svenska och engelska och trivs med telefon och dator som arbetsredskap. B-Körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Du är en social, problemlösningsfokuserad och prestigelös person som får energi och driv av att ge bra service. Det är viktigt att du är strukturerad, självgående och förmögen att själv planera och utföra ditt dagliga arbete på ett effektivt sätt. Du är även en person som uppskattar variation i arbetet och att bemöta och hjälpa människor varje dag.

Ansökningsprocess

Skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilo Garcia Sanchez, 072-988 90 44.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.