Driven utvecklingsingenjör till Thermo Fisher Scientific.

Om jobbet

Har du en högskoleutbildning inom kemi/bioteknik eller motsvarande och är en driven person som inte är rädd för nya utmaningar är detta tjänsten för dig. Som utvecklingsingenjör hos Thermo Fisher Scientific kommer du få göra allt ifrån att leda aktiviteter/åtgärder inom ditt ansvarsområde till att analysera resultat, och upprätta tekniska rapporter/dokument. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag eftersom vi selekterar löpnade.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Thermo Fisher Scientifics räkning en utvecklingsingenjör. Du kommer ingå i en grupp om 6 personer som ansvarar för akut leveranssäkring av produkter, kontroll av valideringsråvaror samt försörjning av cellulosasvampduk.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thermo Fisher Scientifics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Thermo Fisher Scientifics.

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör hos Thermo Fisher Scientific kommer du att driva utredningar i samband med produkt- och processavvikelser i produktionen. Du kommer också att få utföra korrigerande och förebyggande åtgärder på produkter inom Frozen Designa. Vidare kommer du också att får ansvara för att genomföra validering på klass 1 råvaror.

Du kommer arbeta med/ansvara för att:
  • Upprätta och utföra laborativa studier/analyser enligt försöksplan eller metod
  • Göra erforderliga beräkningar, utvärdera resultat, och upprätta tekniska rapporter/dokument
  • Bedöma resultat från försöksanalys/test körningstillfället enligt gällande specifikation
  • Utföra sina åtaganden inom givna tidsramar
Tjänsten passar dig som är driven och nyfiken. Du ser möjligheterna och lösningarna istället för problemen. Du klarar av att ha många bollar i luften och hanterar stress bra. Tjänsten passar dig som är noggrann och strukturerad.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kemi, bioteknik eller motsvarande. Vidare har du erfarenhet utav att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift, både i svenska och engelska språket.

Det är meriterande om du har erfarenhet utav GMP från studierna eller likande.

Som person är du en driven person som gillar att driva aktiviteter framåt. För att lyckas i rollen måste du ha ett strukturerat arbetsrätt och gillar att vara noggrann i dina arbetsuppgifter. Då du ibland kommer ha många ärenden igång samtidigt så ser vi att du är stresstålig.

Du ska inte vara allergisk, då arbetet innebär kontakt med allergent material.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid med 38,5 timmar arbetsvecka.
  • Placering: Uppsala
  • Kontaktuppgifter: Cecilia Cahp, cecilia.cahp@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 feb

Om företaget

Thermofisher är världsledande inom allergitestning och hör nu till världens största även inom testning av autoimmuna sjukdomar. De utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta blodtestsystem som används inom klinisk diagnos och övervakning av allergi, astma och autoimmuna sjukdomar.

Phadia har 50 000 anställda i världen och på huvudkontoret i Uppsala sker såväl strategisk, administrativ och affärsutvecklande aktiviteter men även forskning, utveckling och toppmoderna tillverkningsanläggningar finns där.