Driven och mångsidig ekonomiassistent

Om jobbet

Mellansvenska Logistiktransporter AB - MLT - Vi tar ansvar, jobbar tillsammans och är lätta att ha att göra med! MLT är ett transportföretag som för närvarande ägs av 120 åkerier med 350 fordon. MLT omsätter ca 600 mkr och finns representerade med kontor i Uppsala, Västerås, Sala och Gävle. Verksamheten drivs i affärsområdena Bud & Distribution, Bygg &
Anläggning samt Industri & Återvinning.


Till huvudkontoret i Uppsala söker vi nu en,

Driven och mångsidig ekonomiassistent

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som ekonomiassistent på MLT kommer du att arbeta i en självständig och varierande roll med leverantörsreskontra, kundreskontra, avstämningar och löpande bokföring. Du är även delaktig i bokslutsarbetet och i det pågående förändringsarbetet att effektivisera arbetet inom ekonomifunktionen. Som ekonomiassistent är du också behjälplig i övrig administration som rör ekonomiavdelningen.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en ekonomiinriktad utbildning på lägst gymnasienivå, alternativt en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi. Du bör ha minst ett års erfarenhet av en bred ekonomiassistentroll. Tidigare erfarenhet av avstämningsarbete och självständigt arbete i projektform är meriterande. För att lyckas i rollen ska du trivas att arbeta i en miljö med högt tempo, kunna ta egna initiativ och inte tveka att erbjuda dina kollegor hjälp om det behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas på MLT tror vi att du är nyfiken, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att lära dig nya saker.
Precis som dina blivande kollegor.


Vilka är vi och vad erbjuder vi?

Du erbjuds en varierad och spännande ekonomitjänst på en dynamisk arbetsplats med högt i tak och inspirerande kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders inledande provanställning. Du kommer rapportera till ekonomichefen.

Vi ser det som en självklarhet att våra blivande medarbetare trivs i en värderingsstyrd organisation och att de delar våra värderingar.

Vi erbjuder dig en del i en organisation som månar om sin personal och erbjuder förmåner som bra företagshälsovård med hälsokontroller vartannat år. MLT lyder under kollektivavtal och erbjuder tjänstepension.

Så ansöker du

Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 december
2016
. Märk ansökan Ekonomiassistent. Har du frågor eller funderingar kring ansökningsförfarandet kontakta HR-ansvarig Sofie Funning 010-722 28 07.

För ytterligare information om företaget hänvisar vi till vår hemsida: www.mltab.com

Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Mejla eller ring Sofie Funning, 010-7222807

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

www.mltab.com


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var