Distriktsinköpsledare Hus Uppsala

Skanska · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Vill du bli en av våra viktigaste inköpsresurser?

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus, alltid med kvalité, miljön och nöjda kunder i fokus Vi håller nu på att effektivisera vår organisation i Uppsala och skapar specialiserade distrikt med inriktning kommersiella byggnader och bostäder. Därför behöver vi nu ytterligare en Distriktsinköpsledare.

Du leder inköpen i distrikten

Som distriktsinköpsledare bidrar du aktivt till distriktets strategiska arbete och affärsutveckling. Du fungerar som en länk mellan Skanskas centrala inköpsavdelning och entreprenaddistrikten i Uppsala..

Du är verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska.

I rollen ingår att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden.

Du är en projektinköpare som vill koordinera team

Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och inköpsfrågor, både på operativ och strategisk nivå. Det är viktigt att du har erfarenhet av inköpsarbete inom byggbranschen då du besitter spetskompetensen inom inköp i distriktet. För att lyckas i tjänsten krävs kunskap i byggrelaterad avtals- och entreprenadjuridik. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en styrka.

Som person har du förmåga till nytänkande, hög social förmåga och tycker om att leda och koordinera team. Det är viktigt att du är självgående, resultatinriktad och ansvarstagande då du kommer att vara delaktig i parallella projekt och processer. Du har förhandlingsvana och naturlig fallenhet för att nätverka. Vidare har du ett smittande engagemang och kommunicerar på ett pedagogiskt sätt.

Ansök senast 10 december

Vi gör urvalet löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast möjligt och senast 2016-12-10.

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Toresäter, Distriktschef: 010-448 60 62.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.