Distriktsäljare Uppsala

Om jobbet

Vill du utvecklas med oss på den svenska golvmarknaden?
Forbo Flooring söker dig som med lust och energi vill sälja våra högkvalitativa golvprodukter på den svenska marknaden.

Vi erbjuder dig ett rörligt och intensivt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en aktiv försäljnings-organisation med ett mycket starkt produktsortiment och vi ger dig ett av golvmarknadens bästa marknadsstöd.

Som distriktsäljare har du eget kundansvar för såväl befintliga som nya köpande kunder, d v s golventreprenörer inom distriktet. Du kommer också att bearbeta arkitekter, fastighetsägare, byggföretag och återförsäljare, vilket innebär att föreslå produkter och totala golvlösningar för dessa. Du är ansvarig för hela säljprocessen från att identifiera nya affärer till att offerera och hålla i projekt mot kund fram till färdig lösning.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Uppsala, Enköping och
Västerås med omnejd samt delar av Roslagen. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Uppsala. Du kommer att utgå från hemmen men tillhöra vår östra region med försäljningskontor i Stockholm/Årsta. Du rapporterar direkt till ansvarig regionchef.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av framgångsrikt och kvalificerat försäljningsarbete. Vi värdesätter om du har någon form av marknadsekonomisk eller byggteknisk utbildning. Du har ett allmänt intresse för teknik och produkter och en förmåga att förmedla dess fördelar. Vidare är det önskvärt att du är van vid att använda CRM-system som en del av ditt säljarbete och du är en duktig användare av Office-paketet. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.

Du är en stabil person som inger förtroende, har stark drivkraft, vinnarinstinkt och en vilja att göra affärer och du drivs av att finna lösningar.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad organisation med stort försäljningsfokus. Vi brinner för miljö och hållbarhet - vi älskar hållbara golv! Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer?
Titta gärna in på vår hemsida forbo-flooring.se. Har du frågor är du välkommen att ringa regionchefen Martin Parkstam, tel 0735-201089.

Välkommen meddin ansökan senast den 18 december till job.sweden@forbo.com Urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Forbo Flooring AB ingår i Forbo-koncernen med säte i Baar, Schweiz. Totalt omsätter koncernen ca 10,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 5 000 anställda. Forbo Flooring AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och distribution av golvprodukter i de nordiska länderna. Vi är marknadsledande i Norden inom flera produktområden och har en mycket stark position på golvmarknaden.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var