Distributionsmedarbetare till internationellt läkemedelsföretag

Om jobbet

Vill du dryga ut studentkassan och arbeta extra inom lager på ett internationellt läkemedelsföretag Har du en logistikutbildning och erfarenhet av orderhandläggning? Då har Adecco i Uppsala tjänsten för dig!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra logistikfunktionen på företaget och i dina arbetsuppgifter ingår inlagring, orderplockning samt packning av färdig produkt enligt gällande instruktioner. Vidare kommer du hantera löpande driftteknisk support av mjuk/hårdvara i automatiskt kompaktlager.

Om dig
Du som har gymnasial utbildning samt grundläggande utbildning inom logistik kommer snabbt att komma in i rollen. Arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri är starkt meriterande.

Som person är du noggrann och självgående. Du som också har god kommunikationsförmåga samt lätt finner lösningar på problem kommer bli en uppskattad kollega! För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Om anställningen
Tjänsten som Distributionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Vi söker dig som är student (eller har deltidsarbete) och vill jobba extra.
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Leila Mekidiche på leila.mekidiche@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.