Digital mediasäljare

Jobbet.se · Försäljning · 12 nov

Om jobbet

Vi på UNT Media är stolta över våra digitala produkter där vi ger företag möjlighet att nå ut med sin marknadsföring både i nya kanaler och på nya sätt.

Här arbetar 26 engagerade och drivna säljare med att förbättra våra kunders marknadsföring genom att lära känna våra kunders behov och komma med kreativa lösningar!

Vi behöver nu förstärka avdelningen med ytterligare en digital mediesäljare. Som digital mediesäljare arbetar du med en bred produktportfölj- tillsammans med dina kunder kan du ta fram lösningar för mobil, webb, utomhusskyltar, Instagram, Google, Facebook och framtagande av hemsidor och videoproduktion. Du ansvarar för kunden från idé till uppföljning av marknadsföringen- du är med hela vägen!

Du som söker älskar digital media, du kan sociala medier på dina fem fingrar och du vet dessutom hur företag kan använda sig av digitala kanaler på bästa sätt.

Vi ser att du har erfarenhet inom försäljning i roller som krävt kreativitet, gärna i en liknande roll. Du har erfarenhet av att bearbeta kunder och göra affärer, med kundens behov i fokus. Vi IAB-certifierar samtliga våra mediesäljare, är du certifierad sedan tidigare ses detta som meriterande men det är inte ett krav. Du har goda datorkunskaper samt god svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en rådgivande roll mot våra kunder där du har stor nytta och får mycket uppskattning för din spetskompetens inom digital media.

Att arbeta som säljare hos oss innebär varierade dagar och mycket kundkontakt.

Tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning tillämpas.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med digital media på ett mediehus med lång historia är du varmt välkommen att ringa Daniel
Mohlén, säljchef digitalt på 0701-726565.


I januari tillträder vår nye vd Kalle Sandhammar och nu hoppas vi att du precis som han vill vara med och utveckla Mediehuset UNT!

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Mediehuset UNT är ett av Sveriges största regionala mediehus. I UNT-koncernen ingår varumärken som Upsala Nya Tidning, nättidningen unt.se, UNT Distribution och gratistidningarna Sigtunabygden, Lokaltidningen Norra Uppland, Östra Uppland & Annonsbladet, Flygbladet Västra Uppland samt Uppsalatidningen. Koncernens omsättning var år 2015 cirka 450 mkr. UNT är sedan 2010 hälftenägt av Upsala Nya Tidnings Förvaltnings AB och NorrköpingsTidningars Media AB. Bolaget ingår som ett dotterbolag i NTM-koncernen, en av Sveriges ledande mediekoncerner med verksamet i Östergötland, Uppland, Norrbotten och på Gotland.