Dialect Uppsala söker IT-tekniker

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Har du ett stort intresse för IT-området och vill arbeta med att leverera väl fungerande IT-lösningar till kunder inom varierande områden? Vi söker just nu en IT-tekniker till Dialect och letar efter dig som vill bli en del av deras härliga team i Uppsala. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dialects räkning en IT-tekniker till deras kontor i Uppsala. Du kommer att vara del av ett härligt team som består av två IT-säljare och två IT-tekniker. Dialect har en kundkrets inom flera olika områden och tjänsten ger en stor möjlighet till att skaffa sig erfarenhet ifrån ett stort företag. Du får en chans att självständigt bygga och utveckla din roll som IT-tekniker på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande. Vi erbjuder även ett spännande, roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dialect i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Du kommer leverera en support och ett kundbemötande i världsklass. Med ett personligt välkomnande tar du lugnt och sansat hand om kunden. Du är van vid att ha parallella arbeten igång. Från kontoret i Uppsala hjälper du till att lösa de flesta problem som kan dyka upp. Kunden kommer känna sig väl förstådd och upplever ett trevligt mottagande när denne ringer in. Din tanke är att alla problemen kunden kan uppleva är lika viktiga oberoende på om problemet är varför mailen inte fungerar eller att felsöka någon fillåsning i underliggande system.

Du ska ha ett öga för att utveckla nuvarande kunder och kunna föreslå nya lösningar som genererar merförsäljning samt effektiviserar och förenklar kundens dagliga arbete.

Ditt arbete som IT-tekniker kommer att variera mycket då kunderna har skilda miljöer med olika klienter, operativsystem och programvaror. Du kommer bland annat att:
 • Driftsätta de tjänster som kunderna önskar och flytta in kunden nuvarande IT-miljö till datacenter
 • Ge support till kunder när de har problem och hjälpa dem med daglig IT-drift
 • Köpa in material
På Dialect får du en chans att självständigt bygga och utveckla din roll som IT-tekniker på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande. De erbjuder även ett spännande, roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor. På Dialect i Uppsala tar de utbildning och personlig utveckling på största allvar!

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av drift och projekt inom områdena nät- och serverinfrastruktur.
 • Har tidigare erfarenhet av hosting och outsourcing gentemot kund.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
För att lyckas i rollen tror vi även att du har god kunskap och förståelse om Office 365, gärna certifiering.

Du behöver ha kunskap om Microsofts klient- och serverplattformar, Windows 7-10, Windows Server 2008-2016. Generell kunskap om Active Directory, SQL, VMware, Hyper-V, Azure, Powershell, Veeam och Exchange är också önskvärt.

Du har god kunskap om nätverksinfrastruktur så som IPv4/v6, DNS, DHCP, routing, brandväggar, trådlöst och switchar.

Som person brinner du för problemlösning, är engagerad och energisk. Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens och du arbetar för att lösa kundens problem på bästa sätt och ge bästa möjlig service. Du finner ett stort nöje i att utveckla en kund och presentera hela deras portfölj inom IT i fall att fler behov uppkommer ute hos kund.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Konkurrenskraftig grundlön och/eller provision efter önskemål
 • Placering: Uppsala
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör: Sofie Hillborg, 08-120 522 85
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2014 och har idag över 550 anställda.