Contract manager för ett konsultuppdrag i Uppsala

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

För kunds räkning söker vi just nu en contract manager för ett konsultuppdrag i Uppsala. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå till och med sista juni 2017.

För tjänsten kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som contract manager kommer du att arbeta med att granska avtal och utföra kontraktsförhandlingar. Du har helhetsansvar under köpprocessen och i beställarrollen kommer du dagligen hantera inköp samt kontrollera att dessa är i linje med definierade strategier för säkra projektleveranser. Vidare ingår det i arbetet att identifiera avtalsförpliktelser.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har erfarenhet av projektledning samt minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP och VPMM.

Som person har du en god analytisk förståelse, är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta i team och är driven med ett högt engagemang. Vidare så är du bekväm med att arbeta i en internationell miljö.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.