Butikssäljare till Uppsala sökes

Swedol · Service & Kundtjänst · Sista dagen!

Om jobbet

Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 48 butiker, varav 5 i Norge. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms SmallCap-lista. Swedol har närmare 500 medarbetare.
Driven butiksäljare sökes

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder.

Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Din profil
Du är en driven person som gillar att sälja och dagligen träffa nya människor. Som person är du ordningsam, stresstålig, har datorvana, och har ett stort engagemang. Det är meriterande om du har teknisk kompetens, t.ex. inom svets, mek., verkstad.

Du är öppen och social och har lätt för att göra dig förstådd. Du är dessutom van att hålla ett högt tempo, är självgående och noggrann.

Vi erbjuder
Tjänsten är på 55,7% och är ett vikariat på 1 år med eventuell möjlighet till förlängning.
Tillträde snarast och efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Ricki Nilsson.

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2016-10-21 Sök via knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var