Butikschef till Dahl Uppsala

Om jobbet

Till vår DahlCenter-butik i Uppsala söker vi en driftig person som vill bygga upp, utveckla och driva verksamheten framåt!

För att vara framgångsrik i rollen som butikschef måste du ha lätt för att skapa nya kundrelationer, samt underhålla de befintliga. Vi söker dig med förmågan att arbeta mycket självständigt, och vi ställer höga krav på din sociala kompetens.

Du har flera års tidigare erfarenhet av butiksarbete från fackhandeln, gärna i en ledande roll. Har du dessutom erfarenhet från VVS-branschen ser vi det som meriterande. Du är van att arbeta med systemstöd. Hos oss arbetar vi i affärssystemet M3 samt i Excel, har du erfarenhet av dessa är det ett plus, men vi utbildar även internt.

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande arbete i ett företag som har marknadsledande position. Du har stor möjlighet att skapa "din" butik tillsammans med oss!

Då rollen vi söker är en chefsroll ingår både budget- och arbetsmiljöansvar.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Zuaw, DahlCentersamordnare, tel. 072 734 79 12 eller Fredrik Vennerstrand, Försäljningschef, tel 070-233 73 04.

Välkommen med din ansökan senast 16 december 2016!
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark&VA, Industri, Kyla och Fastighet. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter. Dahl har 66 yrkesbutiker i Sverige, dessa kallas DahlCenter. På Dahl strävar vi efter att kunder, leverantörer och andra intressenter upplever att vårt företag står för:Tillgänglighet, Tillförlitlighet och Kompetens. Dahl Sveriges omsättning uppgår till ca 5 Mdr och antalet anställda är drygt 1 000. Sedan 2004 ägs Dahl av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.