Bilmekaniker/tekniker

Om jobbet

Vi söker en Bilmekaniker/tekniker som vill vara med i vårat team!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i vår nya och fräscha verkstad som byggdes 2011. Självklart kommer du att arbeta mycket med Suzuki men även en del med andra bilmärken då vi utöver att vara en auktoriserad Suzukiverkstad även är en komplett allbilverkstad. Utbildningar inom Suzuki men även inom allbildelen kommer erbjudas löpande för att hålla en hög kunskapsnivå på verkstaden. Då vi är en mindre verkstad och du är delaktig i allt som händer och sker, får du inte bara varierande arbetsuppgifter utan även en god helhetssyn.

Din bakgrund
För oss på S:t Olof Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Följande punkter är en förutsättning för denna tjänst:
  • Du har B körkort
  • Du har några års yrkeserfarenhet och har du en fordonsteknisk utbildning i grunden är det meriterande.
  • Du arbetar självständigt
  • Du är kunnig inom modern verkstadsdiagnostik
  • Du talar och skriver svenska flytande och du behärskar även engelska
Har du flermärkeserfarenhet, certifikat eller vidareutbildningar ses även det som en klar merit. Har du erfarenhet av att arbeta med Volkswagen, Audi och Skoda är det mycket meriterande.

Vi erbjuder en utvecklande och varierande tjänst i ett mindre företag där alla är delaktiga. S:t Olof Bil har en lång historia och här jobbar vi tillsammans för att dra åt samma håll. Företaget har en positiv utveckling och vi jobbar kontinuerligt för att bli ännu bättre inom vårt affärsområde. På verkstaden är vi fyra medarbetare.

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Jesper Bjarnhagen, tel. 018-100 116.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

På S:t Olof Bil säljer vi nya Suzuki personbilar och bättre begagnade person- och transportbilar, som regel max 2-7 år gamla. Vår affärside är att erbjuda bilar som passar "normala" plånböcker, ofta med fokus på mindre, bränslesnåla bilar.