Bilförsäljare till RA Motor AB

RA Motor AB · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

RA MOTORär en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai och Subaru, samt en av områdets större aktörer på begagnade bilar. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi söker nu en självgående och engagerad bilförsäljare till vår avdelning för nybilsförsäljning. Våra nybilsmärken är Honda, Hyundai och Subaru. De senaste åren har vi haft en kraftig ökning i vår försäljning varefter vi vill utöka vårt nybilsteam med ytterligare en säljare.

Kompetenskrav
Ett krav för tjänsten är att du har en dokumenterad säljerfarenhet om minst fem till tio år. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande, men inget krav. Vidare kräver tjänsten att du har körkort. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetstiderna är både förlagda på veckodagar, samt helger.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Arbetet innebär proaktivt arbete med kunder, samt uppsökande kontakt via telefon och e-post. Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Rikard Lindström. Din ansökan skickas till rikard@ramotor.se. Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande varefter vi emotser ansökningar snarast.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Företaget är grundat 1992 och ägs av R och A, Robert Bergström och Anders Enocson. Vi är ett 40-tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och omsättningen uppgick till ca 400 mnkr föregående räkenskapsår. Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var