Assistent till Advokatfirman Lindahl

Om jobbet

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer och rankas som ledande i Sverige inom ICT, immaterialrätt, life science, energi, transport, offentlig upphandling och obeståndsrätt.

Då verksamheten växer och Lindahl är i behov av ytterligare en duktig medarbetare söker vi på Poolia nu en erfaren assistent på 50% med start i början av januari. Du kommer för tjänsten att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Uppdraget är beräknat på cirka tre månader. Efter den perioden kan tjänsten komma att förlängas och då även eventuellt få utökad omfattning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan det att annonsen har löpt ut.
Vi ser fram mot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som assistent kommer du att arbeta på Lindahls administrativa avdelning tillsammans med 12 kollegor i olika administrativa och ekonomiska befattningar. Du kommer i rollen arbeta med att ge administrativ service till Lindahls jurister.

I tjänsten kommer du bland annat att arbeta med:
 • redigering av Word- och Exceldokument
 • arbete i PDF-Docs
 • skriva förlagor till dokument
 • besvara mail och brev
 • utskrifter, kopiering och scanning
 • skicka ut kallelser
 • myndighetskontakter
 • registreringar hos Bolagsverket
 • förbereda "closing-pärmar"
 • översättningar svenska/engelska
 • ta fram Power Point-presentationer och skriva protokoll.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från att tidigare arbetat i en liknande assisterande roll. Du är väl förtrogen med och har goda kunskaper i Officepaketet och dess olika delar. Du talar och skriver obehindrat på svenska och är duktig på att uttrycka dig i så väl tal som skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du initiativtagande, noggrann, stresstålig och självgående. Du har en hög känsla för service och är van vid att hantera många saker samtidigt. Vidare har du har lätt för att prioritera och strukturera både din dag och dina arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.