Är du vår nya säljare i Uppsala?

Försäljning · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Sector Alarm söker säkerhetskonsult till vårt team i Uppsala
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Just nu är Uppsala ett av de områden där efterfrågan på våra tjänster är störst. Därför behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare en person och vi söker dig som vill lära dig säljyrket!

Vill du lära dig något nytt? Till den här tjänsten är det viktigast vem du är som person, inte vad du gjort tidigare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att träffa kunden öga mot öga. Du jobbar med att boka och genomföra kundbesök samt presentera våra tjänster och produkter till en marknad med stor efterfrågan. Du kommer att vara en del av ett team där teamkänsla och trivsel värderas högt. Detta är ett arbete där din energi och vilja gör skillnad, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare.

Personliga egenskaper
Sector Alarm lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Om vi ser att du har viljan så har du den viktigaste förutsättningen för att lyckas som säljare på Sector Alarm. Du förväntas vara pålitlig mot såväl kollegor som kunder. Du trivs även med att arbeta under frihet med eget ansvar.

Kvalifikationer
  • Du behärskar det svenska språket flytande
  • Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Som anställd på Sector Alarm finns det stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få gå vår gedigna 5-stegs utbildning i försäljning, Sector Way Academy. Du kommer tillsammans med din chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll.

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet och har idag 430 000 kunder. Sedan starten 1989 har Sector Alarm utvecklats till att idag vara den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. I Sverige finns vi med 33 kontor från Luleå i Norr till Malmö i söder. Sector Alarm finns även i Norge, Spanien, Finland och Irland och har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nemir Lafta; nemir.lafta@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Nemir Lafta, 031-809530

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!