Är du teknikintresserad och letar efter ett varierande heltidsjobb?

Om jobbet

Academic Work är på jakt efter en flitig processoperatör till läkemedelsföretaget Recipharm i Uppsala. Vi söker dig som är har en gymnasieutbildning inom teknik, är prestiglös och finns tillgänglig för start omgående. Du kommer att ingå i en grupp, där samarbetsvilja och arbetsmoral är viktiga grundstenar och där viljan finns att få djupare inblick av tillverkning inom läkemedelsindustrin med tillhörande processer.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en processoperatör för läkemedelstillverkning hos företaget Recipharm (tidigare Kemwell) i Uppsala. Som processoperatör kommer dina ansvars- och arbetsområden att spänna över ett brett fält och variera på vecko- och dagligbasis.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Recipharm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som processoperatör kommer du att vara behjälplig vid produktion av tabletter och alla arbetsmoment relaterade till detta så som dragering, sortering och slagning. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av förpackning och etikettering av tabletter samt manuell förpackning av suppositorier. Du kommer att bära ett stort ansvar från den sekunden du stiger in i produktionen och bli uppdaterad med vad som gäller rörande utrustning och uppstart. Du kommer som viktig del av produktionen även att ha löpande kontakt med tekniker och kvalitetssamordnare om problem uppstår. Dagen inleds med ett morgonmöte där gruppchef, kvalitetssamordnare och tekniker är representerade för att tillsammans gå igenom produktionsstatus gällande säkerhet, hälsa, kvalitet, volym och ekonomi.

Du kommer till exempel att:
 • Packa kapslar med blister i lådor i slutet av blisterlinan
 • Manuellt förpacka och krympfilma 50-pack enheter vid suppositorietillverkning
 • Bistå Q - samordnare med enklare administrativa sysslor; till exempel ta fram relevant data vid avvikelsehantering
 • Du kommer även arbeta med lokalvård, godsmottagning och disk-hantering
Detta ett perfekt arbete för dig med teknikintresse som vill få en inblick i läkemedelsindustrin.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Är prestigelös som person och van vid monotont och noggrant arbete
Det är meriterande om du
 • Läst teknikinriktning på gymnasiet
 • Tidigare har jobbat inom tillverkningsindustrin
 • Har erfarenhet av GMP-tillverkning
Dessa punkter är dock inget krav för att söka tjänsten

Som person sätter du dig snabbt och självständigt in i dina arbetsuppgifter och har ett eget driv som upprätthåller motivation och entusiasm. Du är nyfiken på processer som du arbetar med och har ett tekniskt intresse som ger mervärde för dig i tjänsten. Då mycket av arbetet utförs i grupp är det av stor vikt att du är social, men inte så att det går ut över arbetsuppgifterna. Du vill prestera med stor noggrannhet och med kvalitet genom alla steg av tillverkningen.

Hygien och klädsel är viktiga parametrar hos Kemwell som jobbar inom läkemedel. Företaget accepterar inte någon form utav personliga smycken, piercingar eller smink under arbetstid.

Övrig information

START: Omgående

OMfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Arbetstider: Arbetstiderna varierar mellan 06:15-15:00 och 09:00-17:45

Placering: Fyrislund, Uppsala
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 3 500 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar för närvarande flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Jordbro, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på NASDAQ Stockholm.