Analytiska kemister sökes till Uppsala

Om jobbet

Vill du arbeta som Analytisk kemist och söker nya utmaningar i din karriär? Vi på Adecco Life Science ser nu ett ökat framtida behov av Analytiska Kemister till våra kunder i Uppsala. Våra kunder finns inom hela Life Science sektorn, exempelvis inom läkemedelsproduktion, diagnostik, estetik och medicinteknik.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har disputerat inom Analytisk kemi och därmed besitter en djup kompetens inom området. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av kromotografi (LC, GC). Du har förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du nyfiken, positiv och analytisk av dig. Du är ansvarstagande, tycker om problemlösning och har ett stort driv och engagemang som du gärna delar med dig av. Du har en hög kommunikativ förmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Adecco Life Science är ett specialiserat affärsområde inom Adecco som enbart arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom Life Science. Vår expertis finns inom alla områden av Life Science som t.ex. FoU, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar, och Marknad & Försäljning för att nämna några. Våra kunder finns inom hela Läkemedels-, MedTech-, och BioTech- industrin runt om i Sverige. Vi förmedlar bl.a. forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare och läkemedelskonsulenter. Som världens största rekryterings- och bemanningsföretag är vår viktigaste tillgång våra kvalificerade medarbetare. Hos oss kommer du som konsult att uppskattas för din specifika kompetens inom Life Science.

Adecco Life Science kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag och till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden! För din trygghet omfattas du självklart av kollektivavtal och även av försäkringar och företagshälsovård. Vi vill också att du ska må bra och ger dig bl.a. friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska få möjlighet att dela dina erfarenheter med våra andra konsulter ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Är du intresserad?
Vi får in uppdrag kontinuerligt och dessa tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport tel: 08- 598 980 10.

Tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar via e-mail men har du frågor rörande specifika uppdrag kontakta Heidi Pettersson, heidi.pettersson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.