Administratör sökes till stort företag i Uppsala!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du noggrann och har ett öga för detaljer? Har du tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund är verksam inom hälsovården och erbjuder produkter och tjänster som gör det möjligt att förbättra produktiviteten samt möjligheten att bättre diagnosticera och behandla patienter. Vår kund är ett världsledande företag med verksamhet i över 100 länder. Vår kund söker nu en erfarenadministratör till deras kontor i Uppsala. Som administratör kommer du bland annat genomföra uppdateringar i artikelsystemet, underhålla filer, administrera möten och stötta avdelningen med löpande administrativa uppgifter.

Tjänsten är på heltid under kontorstider. Tjänsten startar under september och pågår till februari 2017. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting med arbeta hos vår kund med kontor i Uppsala.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för rollen ser vi att du minst har en gymnasieexamen. Du har 1-3 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i office-paketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du trivs att arbeta i grupp och arbetar bra i ett högt tempo. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och är noggrann i ditt arbete.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!