Administratör med erfarenhet av datahantering till uppdrag i Uppsala

Om jobbet

För kunds räkning i Uppsala söker vi en administratör med erfarenhet av datahantering för ett konsultuppdrag. Uppdraget beräknas starta i början av oktober och pågå till och med sista december.

För tjänsten kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att assistera vid projekt inom IT-området och du kommer bland annat att granska, registrera samt organisera data i olika system. Du kommer att granska aktuella webbkatalogers innehåll på avvikelser och fel samt assistera i datamigreringsprojekt mellan olika plattformar. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att ladda upp digitala tillgångar som bland annat bilder, videos och dokument i företagets digitalhanteringssystem.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har tidigare erfarenhet av datainmatning / databehandling samt erfarenhet av att arbeta i olika databaser, särskilt inom produkthanteringssystem. Du har goda kunskaper i Excel samt har goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du organiserad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.