Ekonomiassistent med logistik- och kundintresse till Galderma i Uppsala

Academic Work · Ekonomi · 20 dec

Om jobbet

Är du intresserad av att jobba i en administrativt stöttande roll i en dynamisk kontorsmiljö med mycket frihet under ansvar? Är du en noggrann person med sinne för siffror? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Galdermas räkning en ekonomiassistent till sin ekonomiavdelning. Tjänsten är en delad roll med dels ekonomiuppgifter men också logistikrelaterade arbetsuppgifter där man stöttar bolagets Logistic Planner. Utöver detta innefattar rollen även att stötta Customer Order vid arbetstoppar och frånvaro.

Tjänsten är placerad i Uppsala på ekonomiavdelningen och du rapporterar som övriga medarbetare på avdelningen direkt till ekonomichefen.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galdermas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent och logistiksupport kommer du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar av diverse balanskonton och bokslutsrelaterade uppgifter. I rollen ingår även att ansvara för inköpsordersystem, fakturering av distributörer samt hantering av mottagning av produktleveranser från koncernens fabriker och en del andra logistikrelaterade uppgifter i vilket ingår kommunikationen med bolagets distributörer på de nordiska marknaderna.

Som back up inom Customer Order så tar du emot och processar ordrar som kommer från säljsystem, säljare och direkt från kunder. Du uppdaterar priser, rabatter och bokar frakter och har kontakt med det 3PL bolag som hanterar lager och skeppning.

Förutom nämnda externa kontakter så har du också en bred kontaktyta internt gentemot bolagets samtliga tre affärsområden samt också mot ett antal koncernbolag som vi har relationer med.

Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
  • har relevant arbetslivserfarenhet
  • har god vana av att arbeta i Excel
  • är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då detta är språk som används dagligen
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete i ERP system och i synnerhet M3 eller SAP samt arbetat redovisning.

Som person är du drivande och tycker om att ta eget ansvar, är affärsfokuserad, kommunikativ och gillar ha många bollar i luften.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Galderma är i dag ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar på människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som de vänder sig till vårdpersonal världen över. Företaget har 33 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 4 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder.

Galderma Nordic är säljbolag Norden SE, DK, FI, NO samt Island och har 50 anställda. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala där man sitter i samma lokaler som Q-med AB som är koncernens bolag för utveckling och produktion av Restylane produkter.