Lågstadielärare

Om jobbet

Arbetsplatsen
Ljunggrenska skolan är en F-3 skola i centrala Trelleborg. Här går ca 300 fantastiska elever och skolan har ett perfekt läge i centrala Trelleborg nära till parker, badhus, bibliotek, museum och ishall. Ljunggrenska skolan vill vara en skola för var och en, med eleven i fokus och en skola som erbjuder både bredd och spets i elevernas utbildning.

Om du vill arbeta på en attraktiv skola som kännetecknas av att eleverna lär genom en berikade lustfylld pedagogik och inlärningsmiljö är detta en skola för dig! Pedagogerna vet vad som intresserar dagens barn och kan därför fånga deras lust att lära. Du som får tjänsten välkomnas av ett härligt gäng med bred kompetens och god sammanhållning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
På Ljunggrenska skolan har vi kommit långt i arbetet med den matematiska och språkliga utvecklingen. Du kommer att arbeta som klasslärare i lågstadiet och medvetet och aktivt arbeta för att utveckla barnens olika behov utifrån barnens IUP och Lgr 11, samt ha ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare.

Låter detta intressant, tveka inte att söka tjänsten!

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utgår ifrån att du har en lärarexamen upp till åk 3 . Det kan vara meriterande om du även är behörig att undervisa i idrott och musik och har tidigare erfarenhet av att undervisa.

I vår verksamhet ser vi förändring och nya idéer som positiva utmaningar och därför behöver du som söker tjänsten vara flexibel, utvecklingsinriktad och drivande. Vidare bör du ha lätt för att kommunicera, både i tal och i skrift, ha god datorvana samt ha kort väg från tanke till handling. Du kommer att ingå i ett arbetslag och förmågan att kunna samarbeta och vara flexibel är ett krav. Du är en professionell och kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande.

Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan i Trelleborg ännu bättre så kan du vara den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
Efter överenskommelse

Upplysningar
Åsa Pålsson, rektor 0734-42 25 26

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62

Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-12-15 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.

Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget