Om jobbet

Arbetsplatsen
Bildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning och har ca 1500 medarbetare. Elevhälsan har en central roll för en kvalitativ utbildning. Bildningsförvaltningen vill fördjupa och förstärka elevhälsan och söker nu därför två nya skolsköterskor. De nya tjänsterna kommer att vara placerade på Pilevallskolan och Liljeborgskolan.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Arbetet som skolsköterska innebär att du ska samverka med skolans pedagogiska personal i arbetsmiljöfrågor samt i det övergripande hälsofrämjande och förbyggande arbetet. Du kommer även att vara delaktig i uppgiften att identifiera och åtgärda problem i elevens lärande, utveckling och hälsa. Du ska tillföra medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens som ett stöd i det pedagogisk arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande hälsoarbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvård. Varje skolsköterska ingår i lokala elevhälsoteam och samarbetar med elevhälsans övriga professioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialutbildning med inriktning barnsjuksköterske-, distriktssköterske- och skolsköterskeutbildning. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga inom skolans verksamhet. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvartagande, flexibilitet, handlingskraft, service och kommunikativ förmåga.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
Snarast efter överenskommelse

Upplysningar
Ann Heide-Spjuth, resurschef 0708-81 75 57

Kerstin Johansson, Vårdförbundet 0410-73 35 37

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-12-11 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi planerar att hålla intervjuer under v 50-51 alternativt efter julledigheterna.

Om du skulle bli erbjuden tjänsten måste du kunna visa upp ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget