Byggsäljare till Optimera Trelleborg - Optimera Svenska AB

Om jobbet

Nu erbjuds du möjligheten till ett spännande och utmanande säljjobb där din energi kombinerat med en stark vilja att lyckas och intresse för nykundsbearbetning kommer att bidra till Optimeras fortsatta framgång! Regionen omfattas i första hand av orterna Trelleborg och Skanör. Lämplig bostadsort är också inom denna region.

I rollen som byggsäljare kommer du bearbeta lokala proffsbyggare både på fältet och från kontoret och du ansvarar för hela processen från bearbetning av nya kunder till avtalsförhandling. Som person är du en stark relationsbyggare och har stor vana att skapa och utveckla relationer. Ditt starka driv underlättar också i din iver att lokalisera nya potentiella kunder.

Vi söker:

Dig med god försäljningsvana gentemot yrkeskund. Fördelaktigt är erfarenhet från byggbranschen kombinerat med god produktkunskap. Tjänsten innefattar även av en administrativ del omfattande offertskrivning, ordermottagningar och uppföljningar.

Som person är du en social kameleont, relationsbyggare av rang med förmåga att erbjuda kunderna hållbara lösningar. Utmaningarna är många och nedan några av dem:
  • Bearbetning av nya och befintliga kunder
  • Kundansvar och förhandling gentemot kund
  • Täta kontakter med regionssäljarna & enhetschefer
  • Deltagande på säljmöten och uppföljningsarbete
  • Körkort och tillgång till egen bil
Vi erbjuder:
  • En mycket utmanande tjänst i ett växande bolag med korta beslutsvägar,
  • Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke,
  • Toppengagerade, kompetenta och tekniskt kunniga kollegor inom Optimera,
  • Ett attraktivt ersättnings paket.
Motiveras du av nykundsbearbetning och bygga lönsamma kundrelationer? Är du drivande och resultatorienterad som person? Då kan detta vara ett utmanande jobb för dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Fredrik Tengberg. Önskas ytterligare information når du Fredrik på 0760-001869. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se

Optimera Svenska Ab är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 42 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 700 anställda och omsätter drygt 2,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 40 miljarder Euro och har mer än 190 000 anställda i 64 länder.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget