Om jobbet

Arbetsplatsen

Skegrie skola är en f-5 skola med tillhörande fritidshem, som under åren 2016-2018 byggs ut för att sedan bli en F-6 skola. Vi arbetar aktivt för att vara en skola i tiden och skolans elever lär på många olika sätt, såväl digitalt som med penna och papper, och lärandet sker i samspel. Från och med hösten 2016 använder skolans elever i åk 4 och 5 chromebooks och Google Apps for Education i undervisningen och varje elev har en egen enhet. Skolan arbetar aktivt med socialt samspel och har varje skoldag organiserad rastverksamhet. Vi tror på god kontakt mellan skola och hem och informerar regelbundet vårdnadshavare om undervisning och aktiviteter på skolan.

På skolan går 285 elever i åldrarna 6 till 11 år, och av dessa har drygt 200 fritidshemsplats. Fritidshemmet är indelat i 4 avdelningar varav en är för 6-åringar och en för elever i årskurserna 3, 4 och 5.

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog ingår du i arbetslag och bidrar till elevernas utveckling med din specifika kompetens. Du samverkar mot en årskurs under skoldagen och möter också dessa elever i fritidshemmet. Du planerar och genomför ditt uppdrag utifrån gällande styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshemmet. Några års erfarenhet av arbete inom skola/fritids kan vara meriterande. Som person är du utvecklingsinriktad, positiv och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Du bemöter barn och föräldrar på ett respektfullt sätt och samarbetar med övriga vuxna i skolan för en meningsfull och stimulerande verksamhet. Du är kreativ och utvecklar goda lärandemiljöer för eleverna. Du entusiasmerar och får med dig eleverna samtidigt som du ställer höga krav på dem och tror att de kan leva upp till dina förväntningar.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
75%

Tillträde
Snarast efter överenskommelse

Kontaktperson
Cecilia Hansson, rektor 0410-734326

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-12-11 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett giltigt utdrag från belastningsregistret.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget