Anläggningsarbetare, Gatuavdelningen

Om jobbet

Arbetsplatsen
Trelleborgs kommun befinner sig i en expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som tekniska förvaltningen ansvarar för. Under 2016 har det omfattande stadsomvandlingsprojektet Kuststad 2025 påbörjats. Projektet består av ett antal delprojekt för staden och kommunen i stort; varav Sjöstaden och ny hamninfart är ett par. Läs gärna mer om Kuststad 2025 på vår hemsida.

Gatuavdelningen är en av åtta avdelningar inom Tekniska förvaltningen. Avdelningen består av tre enheter; drift- och underhåll, trafikenheten samt en administrativ enhet. Vi är 16 anställda som tillsammans arbetar med drift och underhåll av gator och torg, övriga allmänna platser, trafiksäkerhetsfrågor, salutorg, parkeringsövervakning, bidrag till enskilda vägar samt gatubelysning. Vi samarbetar mycket med andra avdelningar och bedriver verksamhet inom hela kommunen.

Arbetsuppgifter
Drift- och underhållsenheten söker nu en anläggningsarbetare som vill vara med och anlägga ledningsarbeten till framtidens Trelleborg.

Arbetsuppgifterna innebär:
förekommande nyanläggning, ritningsläsning, utsättning, stensättning, plattläggning, schaktarbeten, kabelarbeten, enklare rörläggning till våra rännstensbrunnar samt övrigt förekommande arbetsmoment. Rollen innebär huvudsakligen arbete för gatuavdelningen, men utför även arbeten för andra avdelningar inom tekniska förvaltningen samt övriga förvaltningar inom kommunen.

För att trivas i denna tjänst är det viktigt att du tycker om och har ett intresse för att arbeta i anläggningsbranschen och fokuserar på gatudrift och underhåll. Du ska vara noggrann, ta ansvar för ditt arbete och ha förmåga att se helhet, arbetas självständigt och driva egna arbeten. En god samarbetsförmåga, säkerhetstänk samt ett professionellt bemötande mot allmänheten är viktigt.

Vi ser gärna att du som person är social och bidrar med idéer och konkreta förbättringsförslag. För rätt person, med fallenhet för arbetet, är detta en bred roll med många möjligheter till variation och utveckling över tid.

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren anläggningsarbetare. Vi förutsätter att du har gymnasial utbildning inom bygg- och anläggning eller motsvarande. Du ska ha god kunskap och förmåga att läsa ritningar och förstå uppbyggnaden av ett VA-nät och/eller gatuanläggning. För att klara av arbetet krävs att du trivs med att arbeta utomhus i ur och skur samt har god fysik.

Krav för rollen är:
Körkort B
Utbildning inom "Säkerhet på väg"

Meriterande för rollen är:
Utbildning inom "Heta Arbeten"

Du behärskar det svenska språket väl och kan uttrycka dig både i tal och skrift. Du förväntas ha god datorvana och förmåga att använda datoriserade arbetsverktyg.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Arbetstiderna är måndag - fredag kl 07.00 - 16.00.

Tillträde
2017-03 eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Frågor angående tjänstens innehåll besvaras av: Mikael Bergqvist, enhetschef Drift & Underhåll, Gatuavdelningen på telefon 0410-73 33 77.

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av: Linda Dahlgren, personalspecialist, på telefon 0410-73 41 64

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2016-12-10 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget