KOORDINERANDE ADMINISTRATÖR MED EXCELKUNSKAPER

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en administratör till vår kund Macab AB. I rollen som administratör kommer du att arbeta brett med många kontaktytor samt hålla i projekt. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att boka, planera och koordinera installationsuppdrag samt följa upp och avrapportera dessa. Du kommer dagligen arbeta i Excel så vi ser att du har mycket goda kunskaper inom detta och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare innefattar rollen även löpande inköp, orderhantering och faktureringar.

Är du en kommunikativ person som gillar att ha många bollar i luften samt trivs i en administrativ roll så är detta rätt tjänst för dig!

Företagspresentation

Hos vår kund Macab hittar du det mesta inom modern kommunikationsteknik. Sedan 30 år har de varit en fullsortmentsleverantör inom antenn- teknik och fortsätter ständigt utvecklas. Företaget har ca 25 anställda med huvudkontoret i Trelleborg och försäljningskontor i Stockholm. Då företaget står inför en stor expansion söker vi nu dig som vill arbeta som administratör på huvudkontoret i Trelleborg där du kommer få möjligheten att utvecklas tillsammans med företaget.

Kvalifikationer
  • Du har minst gymnasial utbildning inom relevant område
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel och ett intresse för teknik
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll
Personliga egenskaper

För att trivas i denna roll är du en person som gillar att arbeta såväl självständigt som samarbetsorienterat. Du är bekväm i en kommunikativ roll och stämmer väl in på beskrivningen som en flexibel, serviceinriktad och social person som trivs i rollen som spindeln i nätet. Då du kommer arbeta mycket i Excel ser vi att du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. För att passa i rollen som administratör bör du vara proaktiv och kunna förutse framtida behov och förbättringar.

Vad vår kund kan erbjuda

Hos vår kund erbjuds du en arbetskultur som präglas av frihet under ansvar. Du kommer få arbeta i ett företag med väldigt god sammanhållning och delaktiga kollegor. Då Macab står inför en stor expansion kommer det även finnas goda möjligheter för dig att forma och utveckla din roll på företaget.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Madelene Hjelm, 013-266 10 02

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Trelleborg Visa på karta

Visa var