Om jobbet

Arbetsplatsen
Väståkra F-9 är skolan som ger kunskap hela vägen!

Väståkra F-9 är belägen vid den berömda Landsvägen och ligger centralt i byn Anderslöv. Skolan är 2-parallellig från förskoleklass till åk 6 och 3-parallellig från åk 7-9. Eleverna som går på skolan bor i Anderslöv eller i de närliggande byarna runtomkring. På skolan går det i dagsläget ca 450 elever och det arbetar ca 50 medarbetare på enheten. På skolan finns även ett väl fungerande fritidshem som bedriver stor samverkan med skolan. Vi arbetar ämnesövergripande och i väl fungerande arbetslag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som lärare i svenska, och det kan för rätt person även vara aktuellt med ett IKT-ansvar.

Du utformar en effektiv och intressant undervisning. Med olika metoder ökar du elevernas engagemang och intresse så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. Du arbetar tydligt arbetar med att sätta eleven i fokus via individualiserad undervisning.

Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lärarexamen och behörig att undervisa i svenska och i ett annat ämne för åk 4-9. Det kan vara meriterande om du är behörig att undervisa i SvA för samma åk. Du är duktig på att skapa goda relationer till äldre elever samt deras vårdnadshavare och tar med dig nya tankar och idéer till vår verksamhet!

Du bör ha en väl utvecklad känsla för lagarbete och ett kreativt arbetssätt, stort engagemang för och god kunskap om elevers utveckling. Du är en lärare som är resultatfokuserad med en väl utvecklad kommunikativ förmåga och därtill har ett brinnande intresse för elevens framgång i sitt lärande. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom ditt ämne är en självklarhet för dig. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning
100%

Tillträde
Snarast efter överenskommelse

Kontaktperson
Helena Kindh, rektor 0708-81 70 43

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-12-18 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget