Assistant Store Manager till Circle K Trelleborg

Om jobbet

Vi har bytt namn från Statoil till Circle K och det är bara början. Från och med maj i år kommer Statoil-stationerna i Skandinavien att skyltas om till Circle K, en efter en. Övergången till nytt varumärke i Sverige kommer att ta ungefär ett år. Läs mer om varumärkesbytet här och träffa några av oss på Circle K

Är du redo att ta nästa steg och vill utvecklas som ledare?

Vi söker nu en Assistant Store Manager

Vill du arbeta med ledarskap och service hos en av Sveriges mest framgångsrika stationskedjor? Vi på Circle K arbetar ständigt med personalutveckling och kompetensförsörjning för våra 3 500 medarbetare på våra 700 stationer runt om i Sverige.

Som Assistant Store Manager bildar du ett team med Store Manager och rustas för att i framtiden driva din egen station. Du kommer under din tid som ASM att genomgå ett antal utbildningar, så väl teoretiska som praktiska, för att bli trygg och stark i din roll. Som ASM deltar du aktivt i de dagliga uppgifterna och i kontakterna med kunder precis som övriga säljare. Utöver detta samarbetar du dessutom med Store Manager i uppgifter som att leda och motivera personalen, följa upp försäljningen, sköta administration och planering för en hållbar stationsdrift.

När Store Manager inte är på plats ansvarar du för stationen och övriga i teamet i dennes ställe. Arbetsuppgifterna är omväxlande och arbetstempot stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är den andra lik, med ett undantag - kunden är alltid i fokus!

Arbetstiden är varierande på schema, även kvällar och helger ingår.

Vi söker dig som är modig, självständig och har en inre egen drivkraft. En person som också har lätt för att samarbeta och motivera andra och som också trivs i en händelserik miljö, stämmer också in på dig. För att trivas i rollen behöver du vara anpassningsbar, energisk och beredd att kämpa för att nå utmärka resultat. Ditt sinne för struktur och ordning hjälper dig att lyckas och du bidrar med positiv energi, initiativ och handlingskraft.

Då rollen är ett steg mot Store Manager-tjänsten ska du ha ambitionen och viljan att utvecklas till en framtida ledare inom Circle K. För rätt person finns också möjlighet att få en plats i Circle K:s ledarprogram.

Rollen kräver att du har jobbat med försäljning tidigare och uppvisat goda resultat. Erfarenhet av ledarroller eller liknande arbete är meriterande. Vi ser att du har minst gymnasiekompetens samt B-körkort.

Varför ska DU välja en karriär inom Circle K?

- Vi har ett innovativt klimat med omtanke om kunder, kollegor och om vår miljö

Vår miljöstrategi kallas "50-50-50". Vår ambition är att till 2020 halvera våra egna koldioxidutsläpp, att halvera våra energikostnader och att 50 procent av konsumenterna då uppfattar att vi är det drivmedelsbolaget som gör mest för miljön.

- För dig som visar vad du vill finns det många möjligheter!

Vi rekryterar alltid i första hand internt. Vi tror på att alltid börja med att ge våra befintliga medarbetare chans till utveckling och nya utmaningar. För dig som visar engagemang, mod och öppenhet för förändring är möjligheterna stora.

Passar ovanstående beskrivning in på dig samt är du redo att bli en del av vårt team?

Välkommen med din ansökan senast den: 2016-10-30

Kontaktperson: Eva Karlsson
Mejl: eva.karlsson@circlekeurope.com
Telefonnummer: 070-1656722

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Irland, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen.

Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö.

"ACT with PRIDE" är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar kärnan i vårt företag och genomsyrar allt vi gör.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.


Hitta hit

Trelleborg Visa på karta

Visa var