Om jobbet

Arbetsplatsen
Bäckaskolan består av F-5, fritidshem och Särskola, inriktning träningsskola åk 1-9. Vi finns i västra Trelleborg mittemellan natursköna Albäckskogen och Flaningen, med gröna områden strax utanför skolgården. Bäckaskolan har ca 250 elever i åk F-5 och träningsskolan har ca 20 elever.

För oss är det viktigt med ett helhetstänk kring våra elever, både under dagarna och över skolåren för att skapa en så bra lärandemiljö som möjligt. Tydliga mål, höga förväntningar och arbetsglädje är för oss självklara utgångspunkter då alla elever har rätt att nå kunskapskraven.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som fritidspedagog på en av våra fritidshemsavdelningar samt en mindre del som resurs under undervisningstiden.

Kvalifikationer
Du har en fritidspedagogexamen och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som fritidspedagog tidigare.

Du har god kompetens inom alternativa och tidsenliga pedagogiska verktyg. Som person är du flexibel, kan uttrycka dig både i tal och skrift samt har lätt för att samarbeta både inom och utanför den egna enheten. Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra vår fritidsverksamhet ännu bättre så är du den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet
75-100 %, tills vidare

Tillträde
2017-01-09

Kontaktperson
Malena Björner, rektor 0708-81 76 13

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2016-10-28
Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin egen förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget