Om jobbet

Arbetsplatsen
Vill du vara med i arbetet med att utveckla Ljunggrenska skolan? Skolan är en F-3-skola med 300 elever och ligger i centrala Trelleborg. Ljunggrenska skolan har fyra arbetslag och fem fritidshemsavdelningar

Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng som välkomnar förändring, tycker om att möta barn och elever och har nära till skratt! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Skolan ligger centralt med goda pendlingsmöjligheter.

Om du vill arbeta på en attraktiv skola som kännetecknas av att eleverna lär genom berikande lustfylld pedagogik och inlärningsmiljö är detta en skola för dig.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som som har specialpedagogutbildning. I ditt arbetet kommer du att arbeta operativt med eleverna, handleda, utreda, samordna, samverka och följa upp insatser för barn i behov av särskilt stöd. Du ingår i elevhälsoteamet och håller dig ajour med aktuell forskning.

Kvalifikationer
I vår verksamhet ser vi förändring och nya idéer som positiva utmaningar och därför behöver du som söker tjänsten vara flexibel, utvecklingsinriktad och drivande. Vidare bör du ha lätt för att kommunicera, både i tal och i skrift, ha god datorvana samt ha kort väg från tanke till handling. Du kommer att ingå i ett arbetslag och förmågan att kunna samarbeta och vara flexibel är ett krav. Du är en professionell och kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan i Trelleborg ännu bättre så kan du vara den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet
100%
Tillsvidareanställning

Tillträde
Efter överenskommelse

Kontaktperson
Åsa Pålsson, rektor Ljunggrenska skolan 0734-42 25 26

Sofie Paxer, Lärarförbundet, 0708-81 74 62

Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2016-10-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget