Förskollärare/lärare till förskoleklass, Alstad skola

Om jobbet

Arbetsplatsen
Alstad skola är en F-6 skola med ca 75 elever - en skola med stort hjärta och små klasser! Skolan är kommunens minsta byskola men har stort engagemang och hög måluppfyllelse. Alstad ligger centralt placerat på Söderslätt, i härlig natur och med närhet såväl till Trelleborg som till Malmö. Vill du vara med i arbetet med att fortsätta utveckla Alstad skola - den lilla skolan med det stora hjärtat? Har du lätt för att få med andra och inspirera till nytänk? Då kanske det är just dig vi söker!

Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng som välkomnar förändring, tycker om att möta barn och elever och har nära till skratt! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare/lärare på Alstad skola arbetar du som en del i ett arbetslag och undervisar vår förskoleklass, och även arbeta på vårt fritidshem. Du har höga förväntningar och tydliga mål för ditt arbete och tar tillsammans med kollegor ansvar för planering, genomförande och utvärdering utifrån gällande styrdokument. Vi arbetar med ständig utveckling för att skapa bästa förutsättningar för lärande för våra elever.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig förskollärare eller lärare att undervisa i förskoleklassen. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort engagemang för elever och bedriver en verksamhet som utvecklar elevernas nyfikenhet, kreativitet och lust att lära.

Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Som pedagog hos oss har du god kunskap i det pedagogiska uppdraget, IKT och brinner för att ständigt förbättra vår verksamhet. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
100%
Tillsvidareanställning

Tillträde
Efter överenskommelse

Kontaktperson
Helena Kindh, rektor 0708-81 70 43

Sofie Paxer, Lärarförbundet 0708-81 74 62

Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Sista ansökningsdag
2016-10-30 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.
Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Lärare
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget