Om jobbet

Arbetsplatsen
Energiavdelningen består av medarbetare inom tre enheter; drift- och underhåll, planering- och teknik samt administration. Avdelningen ansvar för kommunens elnät som har ett koncessionsområde inom både stads- och landsbygdsnät. Elnätet består av 901 km kablat nät. Vidare arbetar avdelningen för närvarande med ombyggnation av kommunens lokalt inkommande elnät till att omfatta 130 kV. Enheten för drift- och underhåll behöver nu stärka upp med 2 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär förekommande drift och underhållsarbete på 0,4-50 kV eldistributionsnät inom bl. a. nyanläggning, ombyggnad, reparation och underhåll av låg- och mellanspänningsanläggningar samt kabelvisning. Energiavdelningen stöttar även gatuavdelningen gällande vägbelysning och dessa arbeten omfattas även av nyanläggning, ombyggnad och reparation.

Kvalifikationer
Vi förutsätter att du har elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Erfarenhet som yrkesman inom elbranschen är önskvärt. Ytterligare erfarenhet inom eldistribution, låg- och mellanspänningsanläggningar, är starkt meriterande.

På grund av arbetets karaktär behöver du ha körkort, lägst klass B.

När tillräcklig kompetens och erfarenhet av utrustning och arbetsmetoder inom elnät finns/uppnåtts, skall du vara tillgänglig för beredskap inom hela energiavdelningens arbetsområde.

Allmän datorvara motsvarande hantering av de vanligaste förekommande programmen i Microsoft Office.

Befattningen kräver att du är ansvarstagande, noggrann och har lätt för att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter även ärlighet, enkelhet och engagemang.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse

Kontaktperson
Frågor ang tjänstens innehåll besvaras av: Fredric Magnusson, 0410-73 38 21.
Frågor ang rekryteringsprocessen besvaras av: Linda Dahlgren, personalspecialist, 0410-73 41 64.

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2016-11-06 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Då vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering ser vi gärna att du inte dröjer med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Elektronik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget