Revisorsassistent

Om jobbet

Vi behöver förstärka vår revisionsavdelning och söker därför en ny medarbetare som kommer att arbeta som revisorsassistent.

Som revisorsassistent kommer du i huvudsak arbete med revision av mindre och medelstora aktiebolag. Dina främsta uppgifter blir att granska och kvalitetssäkra den information som företagen presenterar, i samarbete med påskrivande revisor. Utöver detta kommer du också att bistå våra uppdragsgivare med rådgivning i olika redovisnings- och skattefrågor. I arbetet kan även komma att ingå vissa arbetsuppgifter inom redovisning, upprättande av årsbokslut samt upprättande av bolags- och privatdeklarationer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha arbetat med bokföring under minst 3 år, gärna med erfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå. Har du teoretisk behörighet för att bli auktoriserad revisor eller auktoriserad redovisningskonsult är detta en merit, men inget krav.
Praktisk erfarenhet och personliga egenskaper värdesätts högre än teoretisk utbildning.

Yrket kräver aktuella kunskaper varför vi löpande ger möjlighet till såväl intern som extern utbildning. Uppdragen är av skiftande storlek, inom många olika branscher och omfattar en del kundkontakt, vilket gör arbetet både utvecklande, omväxlande och socialt.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2016-10-31 till info@revelino.se. Märk ditt mail med Ansökan och ditt namn. Då urval sker löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av Jesper Lindvall telefon 0410-598 44.

Placeringsort: Trelleborg

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, efter en provanställning på 6 månader.

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Jobbfakta
Ort
Trelleborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Revision
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Revelino Revision AB bildades 1989 och har 11 medarbetare, varav 3 auktoriserade revisor, 5 auktoriserade redovisningskonsulter och 3 redovisningskonsulter. Byrån är en av de största lokala revisionsbyråerna på Söderslätt. Kontoret ligger på Hamngatan i centrala Trelleborg.

Vår huvudsakliga verksamhet består av revision, redovisning och skattekonsultation.

Våra klienter är små och medelstora ägarledda företag, samt föreningar och stiftelser.

Revelino Revision AB har ett nätverk av kontakter inom olika områden, vilket innebär att vi har tillgång till den specialistkompetens som ditt företag kan behöva.

Revelino Revision AB ingår även i IAPA - International Association of Professional Advisers - ett nätverk för internationella kontakter.


Hitta hit

Trelleborg Visa på karta

Visa var